Green Dreaming #1

Hallo allemaal! In de Green Dreaming blog posts wil ik jullie even op de hoogte brengen waar wij allemaal mee bezig zijn bij The Green Dream! Zoals ik vorige keer al aangaf op ons blog gaan we vanaf deze maand veel meer content op ons blog posten. Afgelopen weekend zijn we ook hard bezig geweest met onze To-Do lijst voor The Green Dream Shop, want wat hebben we nog een hoop te doen, maar we hebben gelukkig ook weer flink wat afgevinkt van de lijst. Ook zijn we dit weekend vol enthousiasme begonnen aan de Insta Impact Cursus van Sharona Bolander. Maar genoeg gezever, laten we eens kijken wat jullie de komende tijd op ons blog kunnen verwachten!

Terugkijken naar mijn doelen voor 2022

Deze week ga ik beginnen met terugblikken op het jaar en dan vooral mijn jaardoelen van 2022. Het jaar is enorm anders verlopen dan ik verwacht had, maar gelukkig is het aan het einde van de streep overwegend positief. Toch moet ik wel hand in eigen boezem steken en toegeven dat ik dit jaar lang niet al mijn doelen heb weten te bereiken en dat is voor het eerst sinds jaren dat dit mij niet is gelukt. Het komt omdat andere zaken een hogere prioriteit hadden en al mijn aandacht en tijd opslokten, waardoor ik mijn doelen een beetje uit het oog verloor. Een van de belangrijkste dingen was dat ik de #1 supporter wil zijn voor Bren en The Green Dream Shop. Dat betekent dat ik de techniek achter de webshop grotendeels op mij neem, zodat Bren creatief bezig kan zijn. Toch is het wel gelukt om wat doelen te halen en sommige, die neem ik gewoon lekker mee volgend jaar in, zoals het schrijven van mijn scifi verhalen.

Blogs over Yule

Yule staat voor de deur en het lijkt mij ontzettend leuk om daar ook wat meer over te gaan schrijven. Wat is de oorsprong en hoe is het uiteindelijk gekomen dat veel van de dingen van Kerstmis gewoon geërfd goed zijn van wat ooit gewoon Yule was? De geschiedenis hierachter is enorm boeiend, maar ook de rituelen en tradities die erbij komen kijken vind ik leuk om meer over te vertellen. Voor mij is de wereld van Paganisme en traditionele, groene hekserij vrij nieuw en Bren heeft mij steeds meer laten zien, verteld en geleerd hierover. Toch heb ik soms een net iets andere kijk op de dingen en benader heel veel van de rituelen dan ook veel meer vanuit het oogpunt van mindfulness en de filosofie die erachter zit. Ik hoop dat ik jullie op die manier dan ook op een leuke en luchtige manier wat kan vertellen over alles wat er op dit blog gaat komen over deze onderwerpen! Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in.

Bren is ook ontzettend druk geweest met allerlei Yule items op de shop te zetten, neem onder deze post eens een kijkje om te zien wat we zoal te koop hebben! Wie weet zit er iets leuks voor jou tussen, of zoek je nog een leuk cadeau voor je vrienden of familie?

Yule Posts

Zoals jullie kunnen zien gaat er best wel wat nieuwe content aankomen op ons blog en dat was ook de reden waarom we begin dit jaar dit domein hadden geregistreerd. Nu is er eindelijk tijd om samen met de shop alles te verenigen tot een grote Green Dream! 🙂 Waarom zou je immers wachten tot het nieuwe jaar als je ook gewoon nu kunt beginnen?

Happy dreams!

~Jeffrey

Gepubliceerd door Jeffrey Debris

Jeffrey Debris is the author of the Shaedon Resurgence scifi trilogy. Besides being a writer he also enjoys video games, reading, music, and movies.

Eén opmerking over 'Green Dreaming #1'

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: