Green Dreaming #2

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Hopelijk zijn jullie allemaal weer bijgekomen van de jaarwisseling. Wij zijn in ieder geval het nieuwe jaar goed gestart, want sinds gisteren is ons primaire webadres veranderd van thegreendream.blog naar thegreenwitchsdream.com! Het maakt niet uit welke van deze twee adressen je gebruikt, je komt altijd op dezelfde website terecht. Dit heeft alles te maken met de webshop, want een .blog adres is gewoon niet logisch voor een webshop en onze website is natuurlijk een shop én een blog.

Groot en groen dromen voor 2023

Bren en ik hebben dit jaar echt grote plannen met de shop en het blog. Aanvankelijk waren we vorig jaar gestart met deze website als blog, nadat we gestopt waren met ons boekenblog The Book Dragon’s Nook. We wilden gaan bloggen over groen leven, traditionele groene hekserij, mindfulness en onze leefstijl. Naarmate het jaar vorderde werd echter het idee voor de shop steeds groter en ambitieuzer en al snel werd voor ons duidelijk dat dat de belangrijkste focus was en daar veel energie en tijd in gestoken moest gaan worden.

Nu staan we aan het begin van een nieuw jaar en hebben we samen gekeken hoe we alles aan willen gaan pakken. Zo hebben we er nu toch voor gekozen om weer te bloggen in het Nederlands, omdat het grootste deel van onze volgers op social media ook Nederlandstalig zijn. Met het blog willen we onze kennis en ervaringen delen en hopen we de lezers van de blogs te inspireren en informeren over tal van onderwerpen. We hopen dan ook dat jullie ook evenveel plezier gaan beleven aan het lezen van onze blogs, als wij hebben met het schrijven ervan! 🙂

Doelen voor 2023

Bren en ik vinden persoonlijke ontwikkeling enorm belangrijk en we zijn eigenlijk altijd wel bezig met nieuwe dingen leren en elkaar steunen om te groeien. Deze week ben ik nog even lekker een weekje vrij van mijn kantoorbaan en deze staat voor mij dan ook echt in het teken van doelen voor 2023 stellen . Elk jaar stel ik tien persoonlijke doelen en deze week wil ik jullie dan ook graag meenemen in het hele proces hoe ik deze doelen voor mezelf opstel. Hierbij maak ik onder andere gebruik van de SMART methode (Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden). Hierdoor krijg je heel duidelijk voor jezelf of een doel ook echt haalbaar is.

Het volgende blog gaat over het stellen van haalbare doelen en hoe belangrijk dat is als je doelen stelt voor jezelf. Later deze week deel ik dan mijn persoonlijke doelen met jullie en kun je terugzien hoe ik de methode toepas bij mijn eigen doelen! Dit wordt het achtste jaar dat ik tien persoonlijke doelen stel en ik heb over de jaren heel wat geleerd, vooral dat je het dus niet té ambitieus moet maken. Een ander belangrijke les die ik heb geleerd is dat je jezelf ook vooral niet moet straffen als het je niet lukt om je doelen te behalen. We zijn allemaal mens en soms loopt een jaar totaal anders dan je in Januari denkt.

We gaan er wat moois van maken!

Wij hebben echt ontzettend veel zin in 2023! We hopen dit jaar allebei ook weer flink te groeien in alles wat we doen en gaan doen. We wensen jullie ook al het goeds voor 2023 en dat dit jaar een jaar vol groei, ontwikkelingen en vooral veel mooie, dierbare herinneringen gaat worden!

Happy dreams!

~Jeffrey & Bren

Gepubliceerd door Jeffrey Debris

Jeffrey Debris is the author of the Shaedon Resurgence scifi trilogy. Besides being a writer he also enjoys video games, reading, music, and movies.

3 gedachten over “Green Dreaming #2

  1. Jeffrey & Bren, Ah, a new web address geared for the shop! And blogging in Dutch! I am looking forward to you elaborating on the SMART method to set your 10 goals!!! The two lessons you have learned over the years re goals are wise ones! And to you & Bren as well I wish you the best you hope for in the New Year 2023!!! Phil

    1. Hey Phil! First of all I wish Geri and you the best for 2023! I’ll be sharing the blog about how to create realistic goals sometime this week, so keep an eye out for it! 🙂 ~Jeffrey

Geef een reactie

%d