Er is geen grotere gift die je kunt geven of ontvangen, dan jouw roeping te eren.

Er is geen grotere gift die je kunt geven of ontvangen, dan jouw roeping te eren.
Het is de reden waarom je geboren bent, en hoe je werkelijk je beste leven kunt leiden.

Iedereen kent het denk ik wel, je wil iets ontzettend graag, en het past perfect bij de persoon die jij bent…maar… Vaak komt er een maar. Allerlei redenen waarom je iets niet zou doen komen in je op, bijv. maar wat zouden anderen van me denken? Of, als ik dat doe wat zal er dan gebeuren, is het dan wel verstandig? Ken je het?

Het is een heel normaal iets, ons eigen ego dat ons gaat vertellen waarom we iets misschien niet moeten doen. Een angst voor iets nieuws, wat we niet doen omdat die angst ons tegenhoudt… Maar is het wel zo? Hoe kunnen we onze roeping, ons eigen zijn, volgen, als we ons laten tegenhouden door wat een ander misschien ervan gaat vinden, hoe het “misschien” kan zijn… Als we het niet proberen?

Want als jij er nou wel echt blij van wordt en het je gelukkig maakt, jij voelt dat dit jouw pad is, waarom zou je het dan niet volgen? Je doet er niemand kwaad mee, je bent jezelf. Jouw eigen, unieke, mooie zelf, degene die in het nu staat, plannen maakt en ze tot bewaarheid brengt. Wat is er mis mee om jezelf dat prachtige cadeau te geven?

Niets, daar is helemaal niets mis mee. Laat ze praten, want dat doen ze toch wel als ze dat willen. Degene die jou lief hebben en jijzelf weten wel beter. Leef je leven zoals jij dat wilt en vergeet niet te genieten. Geef jezelf die prachtige gift💚

Magisch veel liefs,

Bren Medusa

Eén opmerking over 'Er is geen grotere gift die je kunt geven of ontvangen, dan jouw roeping te eren.'

  1. Bren, That’s it to follow your dream & no matter what others think! And you are doing it with Jeffrey & The Green Dream Shop!!! Everything looks great available in The Shop! Love to you! Phil & Geri too

Geef een reactie

%d